KO SE SEĆA ZOKIJA IZ FILMA "TITO I JA"? Danas biste samo prošli pored njega i ne biste ga prepoznali, drugi čovek
Foto: Printscreen/ YouTube/ DomaciFilmoviSerije

ko se seća?

KO SE SEĆA ZOKIJA IZ FILMA "TITO I JA"? Danas biste samo prošli pored njega i ne biste ga prepoznali, drugi čovek

On je od glume odustao, iako su ga mnogi obožavali

Objavljeno: 12:13h

Svi se sećaju Zokija iz filma "Tito i ja" koji je Broza obožavao, a glumac Dimitrije Vojnov se od tada drastično promenio.

Film "Tito i ja" gledala je skoro cela zemlja, a malo ko zna gde je i kako izgleda mali Zoki. Espreso vam donosi najnovije informacije o ovom čoveku.

Radnja filma se odvija u socijalističkoj Jugoslavijii tokom 1950-ih, a ova komedija snimljena 1992. godine u režiji Gorana Markovića bila je veoma popularna. I dan danas se citiraju replike iz ovog filma.

Mali Zoki iz filma 'Tito i ja'
Mali Zoki iz filma "Tito i ja" foto: Printscreen/Youtube

Dečak koji je koji je zbog ljubavi prema drugu Titu pravio veliki problem svima u svom okruženju. Zoranovi roditelji su skeptični prema Titovoj vlasti, dok mali Zoran Tita vidi kao svog ličnog heroja.

Mali Zoki je odrastao, a u "pravom životu" je dramaturg, scenarisa i filmski kritičar, a i njegov izgled se dosta promenio tokom godina.

On je od glume odustao, iako su ga mnogi obožavali.

1 / 3 Foto: Printscreen/jutjub/mijobg

Dimitrije je i govorio o ovoj ulozi.

"U toj ulozi video sam zabavnu vanškolsku aktivnost. Ni pre ni posle toga nisam imao nameru da se posvetim glumi. Mislim da bi to bila velika greška. Smatram da bih izrastao u vrlo lošeg glumca. Od momenta kada sam sebe video na ekranu, više nisam mogao da funkcionišem kao glumac. Srećom, to se dogodilo posle snimanja", rekao je Dimitrije pre par godina za medije.

Pogledajte kako danas izgleda:

1 / 4 Foto: Nemanja Nikolić

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

49:13

REDAKCIJA 04.07.2024. 3. DEO

(Espreso / M.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.